2 & 3 OKT 2024 / ROTTERDAM AHOYPLATFORM VOOR VEILIG WERKEN
Reserveer uw standBlijf op de hoogte
Top
Safety&Health@Work: Platform voor veilig en gezond werken

Rotterdam Ahoy was op 5 & 6 oktober de ontmoetingsplek voor 2.058 Safety-professionals. Meer dan 100 exposanten stonden klaar om de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken te tonen, waarmee de beursvloer volledig was uitverkocht. Safety&Health@Work, die vanwege het coronavirus de vorige editie moest annuleren, bracht na vier jaar de veiligheidsbranche weer bij elkaar en toonde daarmee aan dat er niks gaat boven het live opdoen van contacten, inspiratie en kennis.

We danken u hartelijk voor uw komst en zien u graag terug tijdens de volgende editie van Safety&Health@Work op 2 & 3 oktober 2024!

 

 

 

 

 

 

Top
Thema's
Werken met (gevaarlijke) stoffen

Een op de zes werknemers heeft te maken met gevaarlijke stoffen tijdens het werk. Jaarlijks overlijden er maar liefst 3000 mensen aan de gevolgen ervan. Wat is daar tegen te doen?

Duurzame inzetbaarheid

Ook in gevaarlijke en zware beroepen moeten medewerkers veilig en gezond tot aan hun pensioen kunnen doorwerken. Wat is nodig om duurzame inzetbaarheid te bevorderen? 

Gedrag en bewustwording

Routinematig werken blijkt de belangrijkste oorzaak van ongelukken op de werkvloer. Hoe krijg je werknemers zo ver dat ze hun gedrag willen veranderen? 

Innovatie, technologie en robotisering

Kunnen nieuwe, geautomatiseerde technieken ervoor zorgen dat we geen mensen meer hoeven in te zetten voor werk dat voldoet aan de 3 d’s: Dirty, Dangerous and Dull?

Wet- en regelgeving

Dragen wetten en regels bij aan de veiligheid op de werkvloer of vormen ze juist een belemmering. Straffen leidt niet automatisch tot gewenst gedrag, belonen werkt vaak beter.  

De waarde van veiligheid

Veiligheidsmaatregelen kosten investeringen. Mensen leren om veiliger te werken ook. Maar is veiligheid in geld uit te drukken?

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Hoe zorgen we ervoor dat er geen onveilige situaties meer ontstaan? 

Top
Blijf op de hoogte
Top

NIEUWS

 

Top
Supporting partners
  • Arbo
  • Bouwend Nederland
  • iTanks
  • Volandis
  • Safety Delta Nederland
  • TNO
  • VOMI
  • VVGW