Reserveer uw standBlijf op de hoogte
Top Terug naar homepage
Supporting Partners
Volandis

Volandis wil met het partnerschap een bijdrage leveren aan een cultuur waarin het vanzelfsprekend is dat iedere vakman gezond zijn/haar pensioen haalt. Volandis stimuleert duurzame inzetbaarheid bij werknemers en werkgevers in de (af)Bouw & Infra. Dit doet zij door interventies en instrumenten aan te bieden voor veilig en gezond werken, behoud van werkplezier en op tijd vooruitkijken naar het werk in de toekomst.

TNO

"Ondanks het feit dat we over het algemeen onze zaakjes in Nederland goed op orde hebben, overlijden er in Nederland nog jaarlijks 4100 medewerkers door hun werk. En worden er nog veel meer ziek van hun werk. Dit moet anders en daarom werk ik bij TNO continu aan oplossingen om gezonde en veilige werkomstandigheden voor werkend Nederland te creëren. Deelname aan Safety & Health @ Work is voor ons de perfecte manier om deze oplossingen te laten zien en om samen met anderen te kunnen blijven werken aan gezonde en veilige werkomstandigheden. Samen kunnen we het verschil maken."
- Bonny de Vries, Projectleider bij TNO

"Een veiligheidsplatform als S&H@W is een must voor de gehele industrie waar veilig en gezond werken de essentie is. Niet alleen vanuit arbeidsethos maar ook als maatschappelijk vraagstuk. Safety&Health@Work is het uitgelezen platform voor het delen van kennis, expertise en innovaties.”
-Theo de Vliegh, bestuurslid van de VVGW en Directeur van Trital

"Dankzij de unieke samenwerking met Safety&Health@Work kunnen we u het beste van inhoudelijke sessies met topsprekers bieden samen met een inspirerende en interactieve beursvloer.”

"Veilig en gezond werken is een belangrijk aandachtsgebied voor iTanks. Met en voor onze partners kijken we naar innovaties voor deze discipline en daarom biedt het partnership met het SH@W platform een waardevolle samenwerking!”
-Mark Oosterveer, Operationeel Directeur bij iTanks

Bouwend Nederland wil met het partnerschap een bijdrage leveren aan het streven naar minder ongelukken in de bouw en industrie.

Supporting partners
  • Arbo
  • Bouwend Nederland
  • iTanks
  • Volandis
  • Safety Delta Nederland
  • TNO
  • VOMI
  • VVGW