Safety Delta Nederland nieuwe Supporting Partner Safety&Health@Work
31 Augustus 2022
Safety Delta Nederland nieuwe Supporting Partner Safety&Health@Work

Safety Delta Nederland heeft zich als Supporting Partner verbonden aan Safety&Health@Work. Safety Delta Nederland heeft als ambitie de Nederlandse (petro)chemische industrie anno 2030 de veiligste ter wereld te maken. Een samenwerking met hét platform voor veilig en gezond werken draagt bij om deze ambitie te bewerkstelligen.

In Nederland werken ruim 400 bedrijven met gevaarlijke stoffen die aan de Seveso wetgeving moeten voldoen om (proces)veiligheid te borgen. "Bij Safety Delta Nederland werken industrie, overheid en wetenschap samen om deze bedrijven tot de veiligste ter wereld te doen zijn. De vakbeurs Safety&Health@Work helpt bij het delen van kennis van de beste, de nieuwste en de meest praktische technieken en methodes om dit mogelijk te maken.” Zegt Arjan van Dijk, programma directeur Safety Delta Nederland.

"Samenwerkingen aangaan blijft een belangrijk onderdeel van Safety&Health&Work” legt Pieter-Bas Dujardin, Manager Exhibitions van Safety&Health@Work, uit: "Wij willen met ons platform en onze vakbeurs veiligheid en gezondheid op de werkvloer bij een zo’n groot mogelijk publiek onder de aandacht brengen. Dit kunnen we niet alleen, vandaar dat we erg enthousiast zijn over de samenwerking met Safety Delta Nederland en onze andere partners. De boodschap word zo steeds breder verspreidt.” aldus Dujardin.

Arbo-online, iTanks, de Vereniging voor Veilig en Gezond Werken, Bouwend Nederland, Volandis en VOMI gingen Safety Delta Nederland voor als Supporting Partner.
 

Supporting partners
  • Bouwend Nederland
  • iTanks
  • NIBHV
  • NVVK
  • Safety Delta Nederland
  • VOMI
  • VVGW