Nieuwe partners versterken Safety&Health@Work
20 December 2023
Nieuwe partners versterken Safety&Health@Work

De VOMI, NIBHV, Safety Delta Nederland (SDN) en NVVK - Nederlandse Vereniging voor Veiligheidskunde sluiten zich aan bij de reeds bestaande supporting partners Vereniging Veilig & Gezond Werken, iTanks en Koninklijke Bouwend Nederland. De toevoeging van deze brancheorganisaties sluit aan bij de missie om een alomvattend veiligheids- en gezondheidsplatform te creëren.

Emma Haakman, projectmanager bij VOMI, benadrukt het belang van deze samenwerking: "De procesindustrie is een essentiële pijler van de Nederlandse economie. Samenwerking met Safety&Health@Work draagt bij aan het behoud van een sterke internationale concurrentiepositie op het gebied van veiligheid, efficiency, milieu en duurzaamheid."

 

Koos Pulleman, directeur van NIBHV, deelt zijn overtuiging: "Het Nederlands Instituut Bedrijfshulpverlening verbindt zich met volle overtuiging aan het Safety&Health@Work-platform. BHV is essentieel, en door samen te werken met partners streven we naar een toekomst waarin veiligheid op de werkvloer prioriteit heeft. Samen creëren we een platform waarin kennis, inzicht en praktische oplossingen samenkomen."

Arjan van Dijk, programmadirecteur Safety Delta Nederland, voegt toe: "Elk incident is er één te veel. Daarom willen we dat de (proces)veiligheid verder verbetert. Zeker nu werknemers, omwonenden en politici steeds hogere eisen stellen aan de leefomgeving."

Rob Bongenaar, verenigingsmanager NVVK, vatte de essentie van een goede samenwerking mooi samen: "De NVVK is al méér dan 75 jaar hét kennisnetwerk voor veiligheidsprofessionals. De samenkomst van veiligheidsvakbeurs S&H@W en het NVVK Veiligheidscongres resulteert in een onverslaanbaar kennis- en inspiratieplatform. Het gezamenlijke thema 'Veiligheid in transitie' staat garant voor een sterke bijdrage aan de veiligheidscultuur.”

 

Supporting partners
  • Bouwend Nederland
  • iTanks
  • NIBHV
  • NVVK
  • Safety Delta Nederland
  • VOMI
  • VVGW