Reserveer uw standBlijf op de hoogte
Top Terug naar homepage
Exposanten

Veilig en gezond werken begint op de werkvloer. Het omvat het complete spectrum van bewustzijn, goed en veilig gereedschap, valbeveiliging, persoonlijke beschermingsmiddelen, (camera)toezicht, drones en werkkleding. Maar ook opleidingen, trainingen, certificeringen, software en keurmerken zorgen voor een gezond en veilig werkklimaat. Meer dan 80 aanbieders van bovenstaande diensten en producten laten tijdens Safety&Health@Work de laatste innovaties, trends en ontwikkelingen zien. Het is twee dagen lang het belangrijkste kennisplatform en de drukst bezochte netwerkbijeenkomst voor professionals die dagelijks met veiligheid en gezond werken bezig zijn. Bekijk hier de foto impressie van Safety&Health@Work 2018.

Waarom uw bedrijf niet mag ontbreken:

 • U legt er persoonlijke contacten met bestaande en nieuwe relaties;
 • U presenteert er uw nieuwste producten en diensten op het gebied van veilig en gezond werken;
 • U vergroot uw naamsbekendheid bij influencers: directieleden, veiligheidsdeskundigen, preventiemedewerkers, ARBO-specialisten, inkopers, facility managers, QHSE-managers, HR-functionarissen en brandpreventie medewerkers;
 • U doet inspiratie en kennis op door middel van workshops, seminars, masterclasses en een congres (waar u zich apart voor kunt inschrijven);
 • Safety&Health@Work werkt samen met Vakmedianet: exposure voor het evenement en de veiligheidsvraagstukken in de vakbladen is dus gegarandeerd.

 

Stuur mij meer informatie

 

Deelnameformulier Standopties 

Lees de top 5 redenen voor deelname en meer interessante feiten en cijfers

 

Promotie

Laat uw netwerk weten dat u aanwezig bent tijdens Safety&Health@Work!  

Wij willen natuurlijk zoveel mogelijk bezoekers op vakbeurs Safety&Health@Work ontvangen. Met elkaar streven we naar een veilig en gezond werkklimaat voor iedereen! Als exposant heeft u ook baat bij een drukbezochte beurs, om contacten te leggen met nieuwe relaties, uw naamsbekendheid te vergroten, te netwerken met branche- en vakgenoten en om contact te onderhouden met bestaande relaties.

Nodig daarom uw netwerk uit om Safety&Health@Work te bezoeken. U kunt het event bijvoorbeeld promoten door een banner te plaatsen in uw e-mailondertekening of op uw website. Hier kunt het logo en de banners van Safety&Health@Work downloaden en gebruiken voor publiciteitsdoeleinden.

 

Logo

Klik hier om het logo in EPS (geschikt voor drukwerk) en in JPG (online) te downloaden.

 

Banners

Klik hier om banners voor LinkedIn, nieuwsbrieven en uw website te downloaden.
 

NB: Naam, logo en beeldmerk zijn eigendom van Rotterdam Ahoy. Gebruik hiervan ten behoeve van commerciële activiteiten is toegestaan na schriftelijke toestemming van Ahoy.

 

 

 

Supporting partners
 • Arbo
 • Bouwend Nederland
 • iTanks
 • Volandis
 • TNO
 • VVGW