Top Terug naar homepage
Safety Zone op Maintenance NEXT
03 April 2019
Safety Zone op Maintenance NEXT

Op 9, 10 en 11 april vindt in Rotterdam Ahoy de vakbeurs Maintenance NEXT plaats. Het is het grootste en belangrijkste kennisplatform voor industrieel onderhoud. Safety neemt hier een belangrijke plaats in. Techniek en onderhoud van geavanceerde installaties vragen immers om een doordachte en tot in detail uitgekiende safety-strategie. Voor u - als veiligheidsprofessional - heeft Maintenance NEXT daarom ook veel te bieden. Op de beursvloer is een speciale Safety Zone ingericht en er zijn presentaties over industriële veiligheid.


Speciale Safety Zone

De Safety Zone beslaat een fors oppervlak van de beursvloer. Het zijn niet de minste producenten van veiligheidsmiddelen die op de Safety Zone aanwezig zijn. Onder andere Mascot,  Bumax, Trital Safety B.V., TNO, Euro-index, Moldex Metric AG & CO. KG, Eworks, G4s Fire & Safety, Avera Distributing, Avanas Safety Products, Total Safety B.V., Bolster Safety, VTN (Veiligheidstechniek Nederland BV), Guard-Mandown, Arbode B.V., BLS Northwest, Brielsch Ingenieursbureau BV, Innovfoam, Wijngaarden Veiliggoed, Brandwacht huren, Haake Technik GmbH, HONOR Safety & Consultancy B.V., Lemaitre Sécurité S.A.S., Chubb Fire & Security, Oodit Platform B.V., Stichting Nederlands Veiligheids Instituut (NVLI) en Rebo Systems laten hun nieuwste veiligheidsproducten en innovaties zien.


Kennisprogramma over veiligheid

Ook in het uitgebreide kennisprogramma dat op en rond de beursvloer plaatsvindt is veel aandacht voor veiligheid. Een selectie:
 
Dinsdag 9 april
•    Paneldiscussie innovatie en robotisering bij assetowners - Shell, DOW en Vopak
•    Veiligheid tijdens het onderhoud - KIVI
 
Woensdag 10 april
•    Beperk verzuimkosten door veilig en gezond werken - TNO Netwerk Duurzaam Veilig en Gezond Werken
•    Beroepsziekten: Maatregelen en Gedrag - TNO Netwerk Duurzaam Veilig en Gezond Werken


Registreer voor een gratis bezoek 

Meer dan genoeg te zien en te leren over alle aspecten van industriële veiligheid dus. We hopen dat u op één van de beursdagen ook een kijkje komt nemen in Rotterdam Ahoy. De beurstijden zijn: 


Dinsdag 9 april 10.00 - 17.00 uur
Woensdag 10 april 10.00 - 21.00 uur
Donderdag 11 april 10.00 - 17.00 uur


Registreer u vooraf voor een gratis bezoek, dan hoeft u bij de ingang niet in de rij te staan.


Registreren 

 

 

Supporting partners
  • Arbo
  • Bouwend Nederland
  • iTanks
  • VVGW