Reserveer uw standBlijf op de hoogte
Top Terug naar homepage
PERSBERICHT: Zesde editie vakbeurs Safety&Health@Work op 5 en 6 oktober 2022
16 September 2021
PERSBERICHT: Zesde editie vakbeurs Safety&Health@Work op 5 en 6 oktober 2022

PERSBERICHT

Zesde editie vakbeurs Safety&Health@Work op 5 en 6 oktober 2022  

Rotterdam, 16 september 2021 - De 6e editie van de vakbeurs Safety&Health@Work vindt plaats op woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2022 in Rotterdam Ahoy. De tweejaarlijkse vakbeurs voor professionals voor wie veilig en gezond werken op nummer 1 staat, is door de coronapandemie nog relevanter geworden. De organisatie verwacht daarom grote belangstelling voor de nieuwe editie van de vakbeurs in 2022.  

Corona heeft de wereld veranderd. Veilig en gezond werken stond bij veel bedrijven en werknemers al op de agenda, maar het heeft door de coronapandemie nog meer prioriteit gekregen. De vakbeurs Safety&Health@Work biedt exposanten en bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van veilig en gezond werken. Het is een belangrijke ontmoetingsplaats om kennis te delen, gedrag te beïnvloeden en het belang van preventie en duurzame inzetbaarheid op de kaart te zetten.  

Safety&Health@Work maakte de afgelopen jaren een ontwikkeling door: van beurs vooral gericht op persoonlijke beschermingsmiddelen naar een event inclusief congres dat veiligheid en gezondheid in de volle breedte overziet. Dit voor de specifieke sectoren industrie, haven, bouw en logistiek. 

De organisatie van de beurs wordt bijgestaan door een adviesraad van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, brancheverenigingen en uitgevers.  

"Samen met onze partners zijn we zeer gemotiveerd om Safety&Health@Work in 2022 sterker dan ooit te presenteren. We bieden een kwalitatief kennisprogramma met exposanten en in congresvorm. In 2018 namen meer dan 100 exposanten deel die enkele duizenden bezoekers ontvingen. Voor 2022 verwachten wij hier nog verder in te groeien., zegt Pieter Bas Dujardin, Manager Exhibitions bij Rotterdam Ahoy.  

 

------
 

 

Noot voor de redactie, niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar Marketing & Communicatie Specialist Angela Nolten via a.nolten@ahoy.nl 
Beeldmateriaal beschikbaar

 

 

 

Supporting partners
  • Arbo
  • Bouwend Nederland
  • iTanks
  • Volandis
  • TNO
  • VVGW