Safety and Health at Work
Geachte bezoeker,


Met pijn in ons hart heeft de organisatie van Safety&Health@Work besloten om de vakbeurs te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. De verregaande maatregelen die vanavond door de overheid bekend werden gemaakt, hebben ons hiertoe helaas doen besluiten. Voor evenementen in een locatie als Ahoy kan vanuit de veiligheidsregio mogelijk ontheffing worden verleend waardoor Safety&Health@Work doorgang zou kunnen vinden, maar tegelijkertijd wordt reizen afgeraden en wordt nog meer de nadruk gelegd op thuiswerken als de norm.

Saskia Vernooij, Manager Business to Business Rotterdam Ahoy: "Het is ontzettend teleurstellend dat we aan de vooravond van onze eerste eigen vakbeurs in deze coronaperiode, dit besluit moeten nemen. De vakbeurs Safety&Health@Work gaat over veiligheid op de werkvloer en wij zijn ervan overtuigd dat deze vakbeurs op een verantwoorde manier georganiseerd had kunnen worden. Echter, na de laatste berichtgeving van de overheid zijn we genoodzaakt om deze pittige beslissing te nemen.”

Wij begrijpen dat u net als wij teleurgesteld bent. Wij willen u bedanken voor uw geplande bezoek en uw vertrouwen in ons. Uiteraard willen wij niets liever dan de beurs alsnog organiseren, zodra dit weer op een veilige en verantwoorde manier kan. Wanneer we hier meer informatie over hebben, berichten wij u uiteraard direct en hopen wij u weer te mogen verwelkomen. 

Heel graag tot spoedig.

Met vriendelijke groet,

Namens het hele team van Safety&Health@Work 

Pieter Bas Dujardin 
Manager Exhibitions

Safety and Health at Work
Safety and Health at Work Safety and Health at Work Safety and Health at Work   Safety and Health at Work
E info@safetyandhealth.nl I www.safetyandhealth.nl T 010 - 293 3261
Supporting partners

Safety and Health at Work
Browser versie | Afmelden