Browser versie | Afmelden
Safety and Health at Work
Nieuws
Terugblik Safety&Health@Work 2016
Feiten & Cijfers 2016
Vooruitblik naar 2018
NIEUW: Safety@Maintenance Zone
Maintenance NEXT 2017: Mastering Assets; Partnering for Performance
Safety and Health at Work
Terugblik Safety&Health@Work 2016

De nieuwe opzet van de vakbeurs Safety&Health@Work 2016 is zowel bezoekers als de deelnemers goed bevallen, zo blijkt uit de cijfers en beoordelingen die organisator Rotterdam Ahoy heeft ontvangen. In twee dagen bezochten ruim 3.072 veiligheidsprofessionals hét platform voor veilig, gezond en verantwoord werken, waarmee sprake is van groei. De volgende editie van Safety&Health@Work vindt plaats op 10 en 11 april 2018. Nieuw is de aanwezigheid van Safety&Health@Work op Maintenance NEXT 2017 met een Safety@Maintenance Zone. In deze nieuwsbrief leest u hier meer over.

Bekijk de videoimpressie

safety and health at work
Safety and Health at Work
Feiten & Cijfers 2016

Graag delen wij alvast de eerste Feiten & Cijfers 2016 met u. Begin september ontvangen alle exposanten een Feiten & Cijfers brochure met een compleet overzicht. Heeft u niet deelgenomen, maar heeft u wel interesse? Vraag dan de brochure aan via het e-mail adres: info@safetyandhealthatwork.nl.

Lees verder

feiten-cijfers-safety-health-at-work
Safety and Health at Work
Vooruitblik naar 2018


Als gevolg van de positieve respons van zowel exposanten als bezoekers zal de vakbeurs Safety&Health@Work opnieuw worden gehouden op 10 en 11 april 2018. Ook de eerste inschrijvingen voor 2018 zijn al bevestigd. Daarnaast treft u onderstaand meer informatie over de Safety@Maintenance Zone zoals die wordt vormgegeven op de vakbeurs Maintenance NEXT in 2017.

Safety and Health at Work
NIEUW: Safety@Maintenance Zone

Door interesse vanuit deelnemers van Safety&Health@Work 2016 voor een  jaarlijks event en het belangrijke Safety component op Maintenance NEXT wordt er op Maintenance NEXT 2017 een Safety@Maintenance Zone ingericht. Wij bieden daarom exposanten de mogelijkheid zich te presenteren op de Safety@Maintenance Zone. Danny Bonn, Market Director bij Mascot International BV is positief over de Safety@Maintenance Zone: Wij kijken al een tijd naar de Maintenance branche als mogelijke specifieke doelgroep om ons extra te gaan profileren. En dit platform zou passen binnen die gedachte.”

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Safety and Health at Work
Maintenance NEXT 2017: Mastering Assets; Partnering for Performance


Maintenance NEXT 2017 bouwt van 11 tot en met 13 april aan de onderhoudsindustrie van vandaag én morgen. Deze editie staat in het teken van Mastering Assets; Partnering for Performance. Dit sluit aan op de trend dat samenwerking en het delen van informatie van essentiële waarde is voor Asset Owners, fabrikanten (OEM), toeleverings- en servicebedrijven en vanzelfsprekend de professionals die op dagelijkse basis verantwoordelijk zijn voor optimale prestaties tegen reële kosten. Veiligheid is een zeer actueel onderwerp binnen Maintenance NEXT, daarom is 'Safety NEXT’ als kernthema gekozen voor woensdag 12 april 2017. Op deze dag wordt een breed gamma aan aspecten van veiligheid en veilig werken belicht op de beursvloer en in het inhoudelijke programma.

Lees verder

Safety and Health at Work
Safety and Health at WorkSafety and Health at WorkSafety and Health at WorkSafety and Health at WorkSafety and Health at Work
E info@safetyandhealthatwork.nl I www.safetyandhealthatwork.nl T 010 - 293 3251